petek servisi - An Overview

Wiki Article

Yetkinlik belgesi olan bir firma ile çalışın kombinizin bakımı yetkili servise yaptırmanızı tavsiye ederim.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

peteğin reglaj ayarını yaptınız mı ? peteklerin altı ısınmıyor reglaj ayarı yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Konu hakkında bilginiz yok ise altta paylaşılan ling den öğrenebilirsiniz.

Petek temizliği advertımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Kaliteli istanbul petek servisi temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı petek servisi suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Su sızıntısı mı yaşıyorsunuz? Ev veya iş yerinizde oluşan su kaçaklarını en kısa sürede tespit etmek ve onarmak için doğru adrestesiniz!

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de istanbul petek servisi gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

petek ısınmama sebepleri arasında en çOkay karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

İstanbul’un neredeyse her ilçesinde petek temizleme hizmeti veren istanbul petek servisi firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve istanbul petek servisi daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page